"Door de training is de kennis en het inzicht van de medewerkers in aanbestedingen verhoogd alsmede de motivatie voor het binnenhalen van opdrachten"

Anoniem, Manager Cateringbedrijf regio Den Haag

De medewerkers die binnen een middelgroot cateringbedrijf verantwoordelijk zijn voor het verwerven van overheidsopdrachten hadden al ruime ervaring met het schrijven/voorbereiden van voorstellen. 

Er ontstond behoefte aan het vergroten van kennis over (Europees) aanbesteden zowel vanuit de aanbestedende kant als vanuit de inschrijvende kant.

Om onderscheidend te zijn en te blijven moeten gezien de marktontwikkelingen (bijv. bezuinigingen) en grote concurrentie binnen de sector professionele offertes van hoge kwaliteit ingediend worden. Aan Intend werd gevraagd om het bedrijf te ondersteunen bij het verder professionaliseren en vergroten van kennis over het aanbesteden en indienen van offertes door middel van een Incompany training voor acht medewerkers op directie- en operationeel niveau die direct betrokken zijn en bijdragen aan de totstandkoming van offertes.

Door de training is de kennis en het inzicht van de medewerkers in aanbestedingen verhoogd. Ook het begrip en motivatie voor de gevraagde inspanning die het binnenhalen van een opdracht met zich meebrengt is toegenomen. De trainer slaagde erin de materie op behapbare manier voor iedere individuele deelnemer op strategisch en operationeel niveau aantrekkelijk te maken.

 

  NewContactUsWidget

 • Tel: 06 - 224 96 114

  Email: info@intend-eu.com

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

 • NewGenericWidget

  Joeke is een zeer aangename en open persoon om mee te werken, gezien haar vermogen zich snel aan te passen aan verschillende organisaties en haar uitstekende luistervaardigheden. Ze is trots op de kwaliteit van haar werk en gaat nauwkeurig te werk. Ze is welbespraakt en down to earth. Met haar aan boord verhoogt u zeker uw kansen op opdrachten via openbare aanbestedingen of om de gewenste subsidie te krijgen."

  Peter Knip, Directeur, VNG International

   

   

  NewGenericWidget

  Joeke's ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven, gecombineerd met haar ondernemersvaardigheden, maken haar een waardevolle partner in complexe en high stakes verkoop cycli. Ze is een sparring partner op strategische business development en dringt snel door tot onze specifieke zakelijke omgeving en de bijbehorende uitdagingen. Joeke toont niet alleen een grote commerciële inzet, haar integriteit en degelijkheid maken haar een ideale metgezel in een veeleisende zakelijke omgeving ". (Jeroen Koster, Programme Director / Account Manager, de Baak)

  NewGenericWidget

  De samenwerking was professioneel en zakelijk en tegelijk ook persoonlijk. Hoewel we elkaar slechts één maal persoonlijk ontmoet hebben was het contact per telefoon en email voldoende om kwalitatief goede voorstellen tijdig af te ronden. Activiteiten en werkzaamheden werden in goed overleg vastgesteld en deadlines werden daaraan gekoppeld.

  Gezien het feit dat de voorstellen allemaal zijn goedgekeurd door de EU ben ik tevreden over de samenwerking en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van Joeke's werkzaamheden.

  (Willem Tom, Cordaid)