“Intend BV straalt professionaliteit, kennis en kracht uit en heeft ons geïnspireerd. Er zijn inmiddels diverse succesvolle inschrijvingen geweest!”

EDventure, vereniging van onderwijsadviesbureaus en keurmerkorganisatie

Hoewel de sector onderwijs/opleidingen (op dit moment nog) onder de zogenaamde 2B diensten valt en daarmee de aanbestedingsregels gedeeltelijk van toepassing zijn, worden relevante opdrachten voor onderwijsadvies regelmatig aanbesteed door gemeenten, provincies, schoolbesturen.

EDventure, vereniging van onderwijsadviesbureaus en keurmerkorganisatie ondersteunt haar leden bij het optimaliseren van onderwijskansen voor kinderen, het leveren van hoge kwaliteit en het uitwisselen van kennis en ervaring. In 2014 zijn 23 onderwijsadviesbureaus (met ca. 2.500 adviseurs) aangesloten waarmee sprake is van een landelijk dekkend netwerk. Onder de leden van de vereniging bestond de behoefte aan verdieping op het terrein van (Europees) aanbesteden zowel vanuit de aanbestedende als vanuit de inschrijvende kant.

Omdat de onderwijsadviesbureaus al redelijk veel ervaring hadden met het voorbereiden van inschrijvingen bood Intend BV een op maat gemaakte training op geavanceerd niveau aan accountmanagers.  Aan bod kwamen o.a. het (wettelijk) kader voor (Europese) aanbestedingen en strategische vraagstukken m.b.t. marktontwikkelingen, maar ook werd getraind in praktische vaardigheden als ‘Hoe stel ik een winnende offerte op?’

 “De training heeft de deelnemers meer inzicht gegeven in de vernieuwde wetgeving en de implicatie daarvan voor de eigen werkwijzen. Intend BV straalt professionaliteit, kennis en kracht uit en heeft ons geïnspireerd. Er zijn inmiddels diverse succesvolle inschrijvingen geweest!”

(Dorine van Walstijn, beleidsadviseur EDventure)

Edventure

 

 

 

 

  NewContactUsWidget

 • Tel: 06 - 224 96 114

  Email: info@intend-eu.com

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

 • NewGenericWidget

  Joeke is een zeer aangename en open persoon om mee te werken, gezien haar vermogen zich snel aan te passen aan verschillende organisaties en haar uitstekende luistervaardigheden. Ze is trots op de kwaliteit van haar werk en gaat nauwkeurig te werk. Ze is welbespraakt en down to earth. Met haar aan boord verhoogt u zeker uw kansen op opdrachten via openbare aanbestedingen of om de gewenste subsidie te krijgen."

  Peter Knip, Directeur, VNG International

   

   

  NewGenericWidget

  Joeke's ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven, gecombineerd met haar ondernemersvaardigheden, maken haar een waardevolle partner in complexe en high stakes verkoop cycli. Ze is een sparring partner op strategische business development en dringt snel door tot onze specifieke zakelijke omgeving en de bijbehorende uitdagingen. Joeke toont niet alleen een grote commerciële inzet, haar integriteit en degelijkheid maken haar een ideale metgezel in een veeleisende zakelijke omgeving ". (Jeroen Koster, Programme Director / Account Manager, de Baak)

  NewGenericWidget

  De samenwerking was professioneel en zakelijk en tegelijk ook persoonlijk. Hoewel we elkaar slechts één maal persoonlijk ontmoet hebben was het contact per telefoon en email voldoende om kwalitatief goede voorstellen tijdig af te ronden. Activiteiten en werkzaamheden werden in goed overleg vastgesteld en deadlines werden daaraan gekoppeld.

  Gezien het feit dat de voorstellen allemaal zijn goedgekeurd door de EU ben ik tevreden over de samenwerking en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van Joeke's werkzaamheden.

  (Willem Tom, Cordaid)