"Ook dit jaar zijn alle contracten gegund aan de instelling"

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé in Groenlo (SZMK)

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé in Groenlo (SZMK) verleent zorg aan ouderen. Daarbij worden de cliënten in staat gesteld om zo lang mogelijk zelf vorm en inhoud te geven aan het eigen leven. Daar waar cliënten tekorten ervaren verlenen zij ondersteuning. SZMK werkt met vaste dienstverleners en gaat uit van de beleving van de klant.

De wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Huishoudelijke hulp wordt vanuit gemeenten aanbesteed in het kader van de Wmo. Zorginstellingen worden uitgenodigd in te schrijven op deze aanbestedingen.

Intend begeleidt SZMK bij de inschrijvingen sinds de invoering van de Wmo in 2007 (en andere opdrachten). De werkzaamheden bestaan onder andere uit het analyseren van de eisen en wensen, overleg op management en operationeel niveau/(strategisch) advies, het voorbereiden van vragen aan de aanbestedende dienst, het opstellen van een checklist/actieplan, het voorbereiden en aanleveren digitale inschrijving, controle compleetheid en juistheid van de formele documenten, zorgdragen voor juiste ondertekening en eindcontrole.

De organisatie bereidt zelf de inhoudelijke teksten voor, de specialist van Intend maakt de vertaalslag naar de eisen en wensen van de klant en zorgt voor een coherente en complete inschrijving. Er wordt gedurende het traject intensief en prettig samengewerkt met het team van SZMK

Ook dit jaar zijn alle contracten gegund aan de instelling"

 (Hans Mokkink, manager servicebureau, Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé)

SZMK

 

  NewContactUsWidget

 • Tel: 06 - 224 96 114

  Email: info@intend-eu.com

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

 • NewGenericWidget

  Joeke is een zeer aangename en open persoon om mee te werken, gezien haar vermogen zich snel aan te passen aan verschillende organisaties en haar uitstekende luistervaardigheden. Ze is trots op de kwaliteit van haar werk en gaat nauwkeurig te werk. Ze is welbespraakt en down to earth. Met haar aan boord verhoogt u zeker uw kansen op opdrachten via openbare aanbestedingen of om de gewenste subsidie te krijgen."

  Peter Knip, Directeur, VNG International

   

   

  NewGenericWidget

  Joeke's ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven, gecombineerd met haar ondernemersvaardigheden, maken haar een waardevolle partner in complexe en high stakes verkoop cycli. Ze is een sparring partner op strategische business development en dringt snel door tot onze specifieke zakelijke omgeving en de bijbehorende uitdagingen. Joeke toont niet alleen een grote commerciële inzet, haar integriteit en degelijkheid maken haar een ideale metgezel in een veeleisende zakelijke omgeving ". (Jeroen Koster, Programme Director / Account Manager, de Baak)

  NewGenericWidget

  De samenwerking was professioneel en zakelijk en tegelijk ook persoonlijk. Hoewel we elkaar slechts één maal persoonlijk ontmoet hebben was het contact per telefoon en email voldoende om kwalitatief goede voorstellen tijdig af te ronden. Activiteiten en werkzaamheden werden in goed overleg vastgesteld en deadlines werden daaraan gekoppeld.

  Gezien het feit dat de voorstellen allemaal zijn goedgekeurd door de EU ben ik tevreden over de samenwerking en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van Joeke's werkzaamheden.

  (Willem Tom, Cordaid)