"Binnen 4 maanden heeft dit bedrijf met ongeveer 70 medewerkers op deze manier een serieuze stap gemaakt en de eerste fase van het pakket doorlopen"

Internationaal Bedrijf in de Farmaceutische sector

In de Farmaceutische sector is de eerste fase van het MVO+ Bedrijfspakket uitgevoerd. De eerste stap was een uitgebreide intake met de directie om een inventarisatie te maken van de behoeften en drijfveren voor MVO. 

De volgende stap was de MVO Quick Scan. Deze Scan gaf een helder inzicht in de kracht van het bedrijf en de belangrijkste uitdagingen en kansen om met MVO aan de slag te gaan. De MVO Quick Scan is aan het management team gepresenteerd en de contouren van de richting van het MVO beleid werden zichtbaar.

Het bedrijf wilde vanaf een vroeg stadium in het proces de medewerkers betrekken bij het vormgeven van het MVO beleid. Daarom hebben we tijdens de eerste fase teamsessies aangeboden. De energie, betrokkenheid en motivatie vanuit de medewerkers was enorm inspirerend. De sessies leverden veel nieuwe ideeën op en de medewerkers vonden het belangrijk dat het bedrijf serieus investeerde in MVO.

Vanuit de kracht van het bedrijf en de kansen binnen MVO is in nauwe samenwerking met de betrokkenen binnen het bedrijf een Plan van Aanpak opgesteld met haalbare korte en middellange termijn doelstellingen en een concrete planning. Dit plan is goedgekeurd door het management. Binnen 4 maanden heeft dit bedrijf met ongeveer 70 medewerkers op deze manier een serieuze stap gemaakt en de eerste fase van het pakket doorlopen. 

  NewContactUsWidget

 • Tel: 06 - 224 96 114

  Email: info@intend-eu.com

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

 • NewGenericWidget

  Joeke is een zeer aangename en open persoon om mee te werken, gezien haar vermogen zich snel aan te passen aan verschillende organisaties en haar uitstekende luistervaardigheden. Ze is trots op de kwaliteit van haar werk en gaat nauwkeurig te werk. Ze is welbespraakt en down to earth. Met haar aan boord verhoogt u zeker uw kansen op opdrachten via openbare aanbestedingen of om de gewenste subsidie te krijgen."

  Peter Knip, Directeur, VNG International

   

   

  NewGenericWidget

  Joeke's ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven, gecombineerd met haar ondernemersvaardigheden, maken haar een waardevolle partner in complexe en high stakes verkoop cycli. Ze is een sparring partner op strategische business development en dringt snel door tot onze specifieke zakelijke omgeving en de bijbehorende uitdagingen. Joeke toont niet alleen een grote commerciële inzet, haar integriteit en degelijkheid maken haar een ideale metgezel in een veeleisende zakelijke omgeving ". (Jeroen Koster, Programme Director / Account Manager, de Baak)

  NewGenericWidget

  De samenwerking was professioneel en zakelijk en tegelijk ook persoonlijk. Hoewel we elkaar slechts één maal persoonlijk ontmoet hebben was het contact per telefoon en email voldoende om kwalitatief goede voorstellen tijdig af te ronden. Activiteiten en werkzaamheden werden in goed overleg vastgesteld en deadlines werden daaraan gekoppeld.

  Gezien het feit dat de voorstellen allemaal zijn goedgekeurd door de EU ben ik tevreden over de samenwerking en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van Joeke's werkzaamheden.

  (Willem Tom, Cordaid)